All consultanta de mediu at vireo.ro!

Portofoliu

Palatul Parlamentului

Biblioteca Nationala

Therme Spa Balotesti

Distributie Apa Canalizare Magurele

Vital BlueAqua

S.N.G.N. Romgaz SA

Complexul Energetic Oltenia

Transelectrica S.A.

Bog'Art

Max Boegl

Delta ACM

CFR Marfa SA

Smart Diesel

Socar Petroleum

Castel Film

Complex Snagov-Sat Astoria

Romsilva SA - Directia Silvica Braila

American International School of Bucharest

R.A.-A.P.P.S.

Bucuresti Mall - Vitan

Cora Pantelimon

Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan

Institutul Cantacuzino

Ansamblul rezidential "InCity Residence"

Aerostar S.A. Bacau

Prospectiuni S.A.

Despre noi

pix

Vireo Enviroconsult este o societate cu capital romanesc infiintata in anul 2011 de o echipa de tineri ingineri, specializati in diferite domenii, al caror scop comun era acela de a oferi servicii complete de consultanta de mediu. Toata echipa detine o baza solida de cunostinte, acumulate atat prin desfasurarea activitatii in cadrul unor companii internationale cat si prin experientele proprii. Profesionalismul si seriozitatea de care au dat dovada in cadrul proiectelor, in care au fost implicati ca elaboratori sau coordonatori, ii recomanda pentru lucrari similare.

Viziune

Noi privim mediul ca pe cel mai bun prieten si de aceea incercam sa punem in aceeasi relatie clientii nostri. Mediul ne da hrana, ne da apa, ne da locul unde traim, ne da energia, ne da momentele de relaxare. Daca el este atat de darnic cu noi si noi trebuie sa fim darnici cu el.
Colectarea si eliminarea corespunzatoare a deseurilor, colectarea si epurarea apelor uzate, captarea si filtrarea gazelor arse, amenajarea de spatii verzi reprezinta masuri pe care trebuie sa le aplicam cu totii. Speram ca implementarea unor astfel de masuri sa se faca fiind constienti de importanta si nu din obligatia de a respecta prevederile legislative.